Часникові сухарики

14-02-2018, 10:57 142 Рецепти

Часникові сухарики


Хрусткі часникові сухарики - краще доповнення до перших страв і чудова закуска до пива. Чудово підходять і для салатів.

Складові:
Козацький хліб - 300 Грам
Часник - 2-3 зубчики
Рослинна олія - ​​2 ст. ложки

Кількість порцій: 4-5

Ви не знаєте, як приготувати часникові сухарики без великої кількості масла? Я поділюся з вами рецептів приготування смачних часниковий сухариків, який дуже популярний в моїй родині. Часникові сухарики, приготовлені в домашніх умовах, не містять ні шкідливих добавок, ні барвників. А готуються дуже просто.

Опис приготування:
1. Для сухариків краще брати злегка зачерствілий хліб - він не буде сильно кришиться при нарізці. Отже - нарізаємо хліб так, як вам необхідно в даний момент.
2. Включаємо духовку, щоб вона нагрілася до 200 градусів і займемося приправою.
3. Чистимо часник і тиснемо його через прес.
4. Змішуємо часник і рослинне масло. Можна додати сухих трав - кропу, базиліка або будь-яких інших. Добре розмішуємо цю суміш.
5. Поливаємо ароматним маслом хліб, намагаючись, щоб дісталося кожному шматочку :) Струшуємо хлібні шматочки, щоб максимально можливо перемішати.
6. Викладаємо рівним шаром шматочки хліба на деко і відправляємо в духовку. Стежимо за сушінням і перемішуємо при необхідності.
Мої домашні люблять, щоб сухарики були засмаженою зверху і злегка м'які всередині. Тому я роблю сухарики з вентилятором. Пробуйте і шукайте варіант, прийнятний для себе!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити