Бородинівський хліб з курячим філе

3-10-2019, 05:26 69 Рецепти

Бутерброд або сендвіч - один з найпопулярніших варіантів сніданку. Спробуйте зробити його не тільки смачним, але і корисним, замінивши білий хліб на чорний, а ковбасу- на куряче філе.

Бородинівський хліб з курячим філе
Інгредієнти :
Яйце – 1 шт.
Оливкова олія– 5-10 мл
Морква – 10 г
Соєвий соус – 2,5 г
Гірчиця – 2,5 г
Вершки – 2,5 мл
Майонез – 25 мл
Хліб «Бородинівський» – 4 шматочки
Сіль – за смаком
Салат романо – 20 г
Огірок – 10 г
Куряче філе – 120 г
Помідор – 20 г


Спосіб приготування :


1.Приготувати яйце пашот .
2.Приготувати гірчичний соус . Очищену моркву натерти на тертці . Додати до моркви соєвий соус , гірчицю та вершки . Збити в блендері до однорідної маси , додати майонез та добре перемішати лопаткою.
3.Бородинівський хліб підсушити в тостері або в духовці .
4.Куряче філе відбити , посолити . Підсмажити на оливковій олії або відварити.
5.Змастити 2 шматочки хліба гірчичним соусом , зверху викласти промиті та обсушені листя салату романо . На один шматочок хліба викласти порізаний огірок , на інший порізаний помідор .
6.Куряче філе розділити на 2 частини та викласти на два тости .
7.Викласти обидва тости один на одного та накрити іншим . Зверху викласти яйце пашот , полити залишеним гірчичним соусом .

Смачного Вам та вашим гостям !
Готуємо разом з «RIGA ХЛІБ» !
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити