Вершкові тости з корицею

5-12-2019, 12:32 225 Рецепти

Вершкові тости з корицею

Хліб «ПанТост» - 8 шматочків
Вершкове масло – 150 гр
Цукор – 1 склянка
Мелена кориця – 3 ч.л
Ванільний екстракт – 2 ч.л
Мелений мускатний горіх - ½ ч.л


Спосіб приготування:


1. Розігрійте духовку до 180 градусів.
2. В мисці змішайте розм’якшене вершкове масло , цукор , корицю , ваніль та мускатний горіх.
3. Вершковою масою змастіть хліб товстим шаром , не пропускаючи країв .
4. Викладіть тости на деко та запікайте 10 хвилинок .
5. Потім включіть гриль та підрум’яньте та закарамелізуйте тости , не даючи підгоріти . Висуньте з духовки та розріжте навпіл по діагоналі .


Смачного Вам та вашим гостям !
Готуємо разом з «RIGA ХЛІБ» !
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити