Бутерброди «Bietes»

29-01-2020, 09:39 119 Рецепти

Бутерброди «Bietes»

Інгредієнти які нам потрібні :

· Хліб «Бородинівський» - 5 скибочок
· Буряк (відварений або маринований) - 300 г
· Козиний сир - 400 г
· Петрушка - 3 гілочки
· Гірчиця французька - 3 ст. л.


Спосіб приготування:

1. Візьмемо наш смачненький хліб «Бородинівський» (так як він йде вже нарізаний на скибочки, нарізати його не потрібно )
2. Козиний сир наріжемо на шматочки , намажемо на скибочки хліба , і зверху змажемо 1ч.л французькою гірчицею .
3. Буряк наріжемо невеличкими кубиками та викладемо зверху на хлібчик. Петрушку мілко подрібнимо та прикрасимо зверху на бутерброди.
4. Сир , що залишився можна подрібнити та посипати зверху .


Приємного смаку Вам та вашим гостям !
Готуйте разом з "RIGA ХЛІБ"
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити