Салат з шинкою і сухариками

3-03-2018, 10:36 283 Рецепти

Салат з шинкою і сухариками


Простий, легкий і швидкий в приготуванні, смачний і навіть ошатний, салат з шинкою і сухариками можна приготувати і в звичайний, і в святковий день. Поєднання інгредієнтів відмінне і гармонійне.

Опис приготування:
Шинка і сухарики - відмінні інгредієнти для салату. Вони добре поєднуються з багатьма продуктами, так що ви можете винайти новий салат, з'єднавши шинку і сухарики з тим, що знайдеться у вашому холодильнику і по своєму смаку. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати салат з шинкою і сухариками, додавши до основних інгредієнтів лише листя салату і сир. У вас вийде смачне хрустке блюдо, яке чудово підійде не тільки для обіду або вечері, а й для святкового столу.

Складові:
Салат "Айсберг" - 1 Штука
Шинка сиров'ялена - 120-150 Грам (пармська, швейцарська, Шварцвальдська)
Сухарики кумовські з часником - 120 грам
Фета - 150-200 Грам
Соус для салату - 1 Штука (у мене готова суміш Knorr)
Оливкова олія - ​​3 ст. ложки
Вода - 3 ст. ложки

Кількість порцій: 5-6

Як приготувати "Салат з шинкою і сухариками"
1 Ясна річ, що заправку ви взагалі можете приготувати свою улюблену, вид і марка шинки теж ролі не грають.
2 Тонкі пластинки шинки нарізаємо невеликими шматочками.
3 І обсмажуємо на сухій сковороді до потрібного вам стану. Мені знадобилося лише трохи підсмажити шинку, щоб вона проявила яскравіше свої смак і аромат.
4 Листя салату ретельно промиємо і обсушити. Потім руками порвемо на шматочки.
5 Приготовим заправку. Розводимо вміст пакетика в воді з маслом. Якщо у вас немає такої заправки, можна змішати оливкову олію з такою ж кількістю лимонного соку, додати суміш італійських трав і трохи солі і меленого перцю.
6 Сир нарізаємо кубиками.
7 І приступаємо до складання салату. Його можна подати на одному великому блюді, а можна подати кожному гостю окремо. Виходить 5-6 порцій.
8 Викладаємо на тарілку листя салату.
9 Потім додаємо сухарики.
10 Додамо шматочки сиру.
11 Тепер - черга шинки.
12 І поливаємо салат заправкою. Відразу ж подаємо його до столу, щоб сухарики НЕ розмокнули.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити