Суп гороховий з сухариками

5-03-2018, 09:40 317 Рецепти

Суп гороховий з сухариками


Якщо хто не любить супи з гороху, знайте, що є варіант, як приготувати суп гороховий з сухариками, і це дуже смачно. Цей суп простий у виконанні, смачний і доступний по продуктах. Пробуйте!

Опис приготування:
У горохового супу приємна консистенція і насичений смак. Горох добре поєднується з м'ясними копченостями і зеленню. Суп можна подрібнити до стану пюре або подати рідким, головне приготувати домашні сухарики, які значно краще покупних, їх можна зробити з білого або житнього хліба. Подається страва обов'язково гарячим.

Інгредієнти:
Горох - 250 Грам
Яловичина - 0,7 Кілограма (на кості)
Картопля - 250 Грам
Сіль за смаком
Корейка копчена - 200 Грам
Ребра копчені - 300 Грам
Цибулина - 1 Штука
Морква - 1 Штука
Перець - 1 Штука
Грудинка копчена - 200 Грам
Сухарики кумовські з часником
Часник - 4 Зубчики
Зелень - 0,5 Пучка

Кількість порцій: 5-6

Як приготувати "Суп гороховий з сухариками"
1.Горох попередньо промиваю і замочую в холодній воді на 6-10 годин.
2.Говядіну на кістки мою і розміщую в каструлю, заливаю водою. Після закипання варю 2-5 хвилин, потім зливаю воду.
3.Мясо промиваю і заливаю 3 літрами окропу, після закипання зменшуємо вогонь і варю на слабкому вогні. Очищаю морква і цибуля, додаю по половинці кожного овоча в каструлю до м'яса, варю близько двох годин.
4.Із бульйону дістаю овочі, викидаю їх, додаю горох і варю 40-60 хвилин. Очищаю картоплю, мою і нарізаю її невеликими шматочками, відправляю в каструлю до м'яса і гороху.
5.Корейку і реберця відділяю від кістки і нарізаю маленькими кубиками, відправляю в бульйон і солю до смаку.
6.Оставшуюся половинку лука нарізаю, а морква подрібнюю на дрібній тертці, перець мою і очищаю від насіння, потім нарізаю його так само, як і цибуля.
7 .Грудінку нарізаю тонкими смужками і обсмажую на розпеченій сковороді з додаванням невеликої кількості соняшникової олії. Додаю до грудинке на сковороду цибулю, моркву і перець, перемішую і обсмажую, додаю їх в суп, варю ще 10 хвилин, а після вимикаю його.
8. Готовий суп подаю гарячим з сухариками і свіжою зеленню, смачного!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити