Рибний салат з консервів сайри

12-03-2018, 08:28 164 Рецепти

Рибний салат з консервів сайри


Не особливо жалую будь рибні консерви, але час від часу люблю зробити з них салат або рибний суп. Розповім про один такий рецепті, як приготувати рибний салат з консервів сайри.

Опис приготування:
Найчастіше з цією консерви готують знаменитий салат «Мімоза», але різноманітність страв не обмежується тільки цим. Рибні консерви добре поєднуються з вареними і сирими овочами, з відвареним рисом, з сиром, зеленню і консервованою кукурудзою (горошком). Рибний салат з сайра виходить смачним і ситним.

Складові:
Консервована сайра - 1 Штука
Яйце - 3 Штуки
Цибулина - 1 Штука
Мариновані огірки - 2 Штуки
Сухарики - 50 Грам
Майонез - За смаком

Кількість порцій: 3-4

Як приготувати "Рибний салат з консервів сайри"
1. Відкриваю консерву і перекладаю її в миску, прибираю великі кістки (по хребту) і виделкою розминаю.
2. Мариновані огірочки нарізаю дрібними кубиками, цибулю чищу і обполіскую, нарізаю дрібними кубиками.
3. Яйця розміщую в каструлю і заливаю холодною водою, відварюю після закипання 7-10 хвилин, потім відправляю під холодну воду. Очищаю від шкаралупи і нарізаю невеликими шматочками.
4. У миску до сайрі всипав всі підготовлені овочі, яйця і додаю майонез, перемішую і солю, відправляю салат на 20 хвилин в холодильник.
5. До подачі на стіл прикрашаю салат з сайра сухарями (які готую самостійно або купую вже готові).
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити