Сухарики в мікрохвильовці

19-03-2018, 08:41 303 Рецепти

Сухарики в мікрохвильовці


Мабуть, найпростіший спосіб приготувати сухарики - в мікрохвильовці. Смачні хрусткі ароматні сухарики до пива, до супу або до салату в мікрохвильовці ви приготуєте всього за кілька хвилин!

Опис приготування:
Цей рецепт приготування сухариків в мікрохвильовці дуже простий, я їм часто користуюся. І супчик з такими сухариками смачніше, і в салати їх можна додавати (наприклад, для Цезаря я їх роблю саме таким чином). Якщо додати часнику - то і з пивом в самий раз :) Та й просто зубки поточити, погризти замість насіння :). Тим, хто стежить за фігурою, теж стане в нагоді - адже вони корисніше свіжого хліба, та й приготовлені без зайвого жиру. За допомогою мікрохвильовки зробити сухарики в мікрохвильовці в домашніх умовах дуже легко, так що - готуйте!

Складові:
Хліб - 500 Грам
Сіль - 2-3 пучок
Приправа "Маггі" - 2 Пучки (або будь-яка інша на смак)
Сухі спеції - 1-2 пучок (орегано, базилік або інші ваші улюблені)

Кількість порцій: 6-8

Як приготувати "Сухарики в мікрохвильовці"
1 Нарізаємо хліб невеликими кубиками і бажано одного розміру.
2 Розчиняємо в воді кубик спецій "Маггі" і скроплюємо шматочки хліба цим розчином.
3 Солимо, посипаємо сухими травами і добре перемішуємо хлібець. Ставимо в мікрохвильовку і вмикаємо підсушуватися на 2-3 хвилини при потужності 800 ватів. Після закінчення цього часу перемішуємо сухарі і знову включаємо мікрохвильовку ще на пару хвилин. Якщо сухарики не висохло - повторюємо процес. Все мікрохвильовки різні, тому потрібно домагатися необхідного результату шляхом проб.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити