Салат з квасолею та грибами

22-03-2018, 08:36 158 Рецепти

Салат з квасолею та грибами


Салат з квасолею та грибами - дуже смачний і ситний салат. Як на мене, він більше підходить для вживання в зимовий або осінній період.

Опис приготування:
Салат з квасолею та грибами - досить важкий салат, але скажу, дуже смачний! Для тих хто любить такий салат, але намагається стежити за своєю фігурою раджу майонез замінити сметаною, а сухарики, не смажити, а висушувати.

Складові:
Квасоля - 3/4 Склянки
Солоний огірок - 1 Штука
Морква - 2 Штуки
Ріпчасту цибулю - 2 Штуки
Відварені лисички - 150 Грам
Чорний хліб - 2-3 скибочки
Майонез - 200 Грам

Кількість порцій: 7-9

Як приготувати "Салат з квасолею та грибами"
1 Зварити квасолю (40-60 хвилин) відкинути на друшляк і покласти в миску для салату.
2 Далі почистити цибулю і моркву. Моркву натерти на крупній тертці, а цибулю нарізати соломкою і смажити на олії до золотистої скоринки.
3 Посмажені цибулю додати в миску до квасолі.
4 Потім слід смажити моркву близько 5-7 хвилин, постійно помішуючи.
5 Додати моркву в салат.
6 Далі на сковорідку закинути відварені лисички.
7 Поки на сковорідці обсмажуються гриби, нарізати кубиками огірок, закинути в салатницю. Далі викласти гриби.
8 Додати майонез і все перемішати.
9 Посмажити сухарики і додати в самому кінці.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити