Салат "Цезар" на швидку руку

27-03-2018, 08:41 156 Рецепти

 Салат "Цезар" на швидку руку


Буває так - точно знаєш, яке блюдо хочеш. І так само точно знаєш, що приготувати це за класичним рецептом немає часу. Або сил. Або того й іншого. Спробуємо той же рецепт, але прискорений.

Опис приготування:
Що добре в такому салаті, як "салат" Цезар "на швидку руку", так це те, що не потрібно нічого довго робити. Найтриваліше дію - обсмажити курячі грудки. Але і воно забере у вас хвилин 5-6 максимум. Такий салат можна приготувати і після важкого робочого дня, і після активного відпочинку. Мінімум затрат праці і часу і у вас на столі улюблене блюдо.

Складові:
Упаковка листя салату Романо - 1 Штука
Філе курячої грудки - 2 Штуки
Помідори - 2 Штуки (Можна використовувати помідори черрі, тоді їх потрібно трохи більше)
Пармезан - 80 Грам
Лимон - 1/2 Штуки
Яйце - 1 Штука
Дижонская гірчиця - 1 Чайна ложка
Часник - 1 Зубчик
Анчоуси - 4 Штуки
Вустерширський соус - За смаком (Потрібно зовсім небагато)
Оливкова олія - ​​150 Грам
Рослинна олія - ​​4 ст. ложки
Спеції - За смаком
Упаковка сухариків - 1 Штука

Кількість порцій: 3-4

Як приготувати "Салат" Цезар "на швидку руку"
1 Листя салату вимити, викласти в салатник
2 Помідори вимити, нарізати невеликими шматочками.
3 В сковороду налити рослинне масло. Добре нагріти, викласти в нього курячі грудки. Обсмажувати до золотистої скоринки.
4 Пармезан натерти на дрібній тертці.
5 У чашу блендера покласти яйце, гірчицю, очищений роздавлений зубчик часнику, вустерширський соус, анчоуси і сік лимона. Збиваючи по троху додавати оливкове масло і тертий пармезан.
6 Курячі грудки посипати травами і спеціями, дати ще трохи обсмажити. Зняти з вогню, нарізати брусочками.
7 У салатник до листів романо додати нарізані помідори, теплі порізані курячі грудки. Залити все підготовленим соусом. Посипати сухариками. Смачного!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити