Суп з горбуші (консерви)

5-04-2018, 09:10 219 Рецепти

Суп з горбуші (консерви)


Свіжа горбуша коштує дорого, а ось консервована рибка трохи дешевше, тому будемо робити страву за рецептурою, як приготувати суп з горбуші (консерви). Він смачний, легкий, але живильний.

Опис приготування:
Суп легкий і смачний, ви можете зробити такий влітку, коли не особливо хочеться возитися на кухні з приготуванням їжі. Можна додати інші овочі або зробити суп не з консервів, а зі свіжої риби. У мене горбуша, але підійде інша червона риба, наприклад, лосось або сьомга.

Складові:
Молоко - 2 Литра
Консервована горбуша - 100 Грам
Вершкове масло - 4 ст. ложки
Бекон - 50 Грам
Італійські спеції - 2 Чайних ложки
Картопля - 2-3 Штук
Сухарики - 150 Грам

Кількість порцій: 5-6

Як приготувати "Суп з горбуші (консерви)"
1 У каструлю налийте молоко, додайте вершкове масло і відправте на вогонь, викладіть консервовану горбушу.
2 Очистіть картоплю і наріжте невеликими шматочками. Додайте картоплю відразу після закипання.
3 Підсмажте бекон окремо, потім перекладіть на серветку, щоб видалити надлишки жиру, і розкришите його.
4 Коли картопля майже готовий, додайте спеції і бекон, прогрійте 1 хвилину і при необхідності посоліть.
5 Подавайте суп гарячим, прикрасьте його сухариками безпосередньо перед подачею.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити